blog

Vasil Hadžimanov i Bisera Veletanlić: Novogodišnja koncertna magija

27.12.2017

Otpakujte najlepši novogodišnji poklon u srcu Beograda

Osim što su najradosniji period godine, novogodišnji praznici su i pravo vreme za darivanje najdražima. Zato je Kafeterija tim odlučio da se na nesvakidašnji način zahvali svim gostima koji su sa nama proveli 2017. godinu i Beogradu pokloni koncert dva muzička doajena.

Poslednjeg dana u godini od 13h u Kafeteriji Magazin u Kralja Petra 16 čekaju vas Vasil Hadžimanov Bend i specijalni gost i Bisera Veletanlić, umetnica čije su pesme svevremenske, a melodija prava da uz nju zagrlite dragu osobu i uživate. Vasil Hadžimanov se posebno raduje što će novogodišnji dan započeti baš na ovaj način.

Ovaj novogodišnji matine je svojevrsna poruka da možemo Novu godinu da slavimo i uz neku drugačiju muziku od one koja nam se stalno servira. Posebno mi je drago što su baš predstavnici Kafeterije prepoznali potrebu Beograda za ovakvim programom, pošto je i sama Kafeterija jedan nov, drugačiji i poseban prostor za druženje i uživanje u muzici. Srecna nova!, rekao je Hadžimanov.

Novogodišnji matine trajaće do 16h, a osim dobro poznatih ukusa kafe, sve goste očekuju i brojna iznenađenja.Zajedno sa Vasil Hadžimanov Bendom nastupiće i Marta Hadžimanov, kao i mladi stipendista prestižnog Berklija Ilija Mihailović.

Ulaz za koncert je u potpunosti besplatan, a ukoliko želite da na vreme osigurate svoje mesto u srcu Beograda, pozovite011 328 13 11.

Kafeterija Magazin 1907 posle novogodišnjeg koncerta nastavlja sa radom do ponoći.Njoj se pridružuje i Kafeterija Fontana, dok će ostale Kafeterije 31. decembra raditi do 20 časova.

 

Podelite ovo:

Kafeterija - Vasil Hadžimanov i Bisera Veletanlić: Novogodišnja koncertna magija