Autorska prava

AUTORSKA PRAVA

Sav sadržaj prikazan na Kafeterija&Love&Brands DOO web stranici su autorsko pravo ovlašćenih proizvođača. Proizvodni material i dizajn koji su sadržani u sklopu proizvoda namenjeni su isklučivo za ličnu upotrebu i ne mogu se koristiti u komercijalne svrhe ili komercijalno distribuirati bez dozvole. Svako korišćenje ovog sajta ili njegovog sadržaja je zabranjeno bez izričite dozvole Kafeterija&Love&Brands DOO tima i odgovarajućih snabdevača.

DOSTAVA I ISPORUKA

Sve porudžbine se isporučuju u roku od 7 dana od dana podnošenja naloga. Kafeterija&Love&Brands DOO proizvodi su pažljivo spakovani I otpremljeni u profesionalnim transportnim pakovanjima. Proizvodi nisu oštećeni.

Inostrane pošiljke mogu biti predmet uvoznih dažbina i poreza. Svi dodatni troškovi moraju biti preneti na račun kupaca. Kafeterija&Love&Brands DOO tim nema kontrolu nad ovim naplatama I ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakve dodatne inostrane troškove.

PLAĆANJE

Sva plaćanja prolaze kroz AllSecure zaštitni sistem. Sve cene su date u RSD.

DOSTUPNOST

Kafeterija&Love&Brands DOO ponuda se sastoji iz ograničenih količina originalnih proizvoda, zbog čega nismo u mogućnosti da garantujemo dostupnost svih proizvoda u svakom trenutku, iako se ulaže svaki napor kako bi količine izložene na web stranici bile tačne.

REKLAMACIJE

Prihvatamo reklamacije samo u posebnim slučajevima oštećenja u dostavi. Ove reklamacije moraju nam biti najavljene putem e-mail-a u roku od 5 radnih dana nakon isporuke. Kada nam reklamacija bude najavljena, imate 10 radnih dana da nam proizvod pošaljete nazad. Molimo, obratite pažnju da troškove vraćanja isporuke pokriva kupac, a ne Kafeterija&Love&Brands DOO.

GUBITAK

Onoga trenutka kada nam je reklamacija najavljena putem e-mail-a, rizik gubitka prelazi na kupca. Ukoliko dođe do slučaja gubitka, molimo vas kontaktirajte nas odmah putem e-mail-a i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo.

PRIVATNOST

Kafeterija&Love&Brands DOO ne deli lične informacije ni sa jednom trećom stranom.