O nama

VREDNOSTI:

Poverenje   |   Inovativnost   |   Jedinstvenost

 

MISIJA:

Održivi sistem vrednosti koji kreira emociju i prenosi je do krajnjeg potrošača.

 

VIZIJA:

Svetski prepoznatljiv brend u proizvodnji i distribuciji kafe koji kontinuirano raste i unosi inovacije na globalnom tržištu

KAFETERIJA! MESTO GDE JUTRO POČINJE!

Pre nego što dođe do vašeg stola, naša kafa prolazi dugačak put. Od plantaže u najudaljenijim krajevima sveta, preko ruku farmera i berača plodova, do prženja i najfinijeg mlevenja u našim mlinovima, a ipak, svaka šoljica znači tek jedan novi početak uživanja u danu pred nama.

Iako veoma mlad brend, za manje od tri godine dokazanim kvalitetom i konstantnim inovacijama postali smo jedan od najbrže rastućih lanaca kafeterija u Srbiji, koji u svom asortimanu za sada nudi više od 15 jedinstvenih vrsta kafa sa svih strana sveta, među kojima su i veoma retki ukusi, ekskluzivni u ovom delu Evrope.

Gosti Kafeterije se svakog jutra mogu razbuditi uz ukuse Indija ili Brazil espresa, poboljšati produktivnost uz ukuse Kolumbije, Kenije ili Etiopije, uživati u specijalno pripremljenim blendovima ili završiti dan uz bezkofeinske napitke.

PRAVILNO PRŽENJE KAFE - KLJUČ NAJBOLJEG UKUSA!

Ono što našu ponudu čini posebnom je i činjenica da se proces prženja, a zatim i mlevenja odvija neposredno pred konzumaciju, a količine su uvek dozirane, pa tako kafe koje su putovale čak iz Indije, Kenije, Kolumbije ili Brazila uvek imaju svež i prepoznatljiv ukus.

Sve prave ideje počinju dobrom kafom!

INOVATIVNOST I INVENTIVNOST! TAJNA NAŠEG USPEHA!

Osim prve jutarnje, naši svakodnevni rituali su i praćenje onog najboljeg što pasionirani inovatori iz sveta kafe mogu da ponude kako bi se održao kvalitet proizvoda, a usluga podigla na nivo novog uživanja u tradicionalnom napitku.

Tako, osim što gotovo pred očima gostiju pržimo kafu za svaki od naših objekata u Srbiji, svakom posetiocu pružamo mogućnost da uz pomoć novih metoda i sam učestvuje u procesu ne samo ispijanja, već i specifičnog načina pripreme kafe.

Osim toga što idemo u korak sa onim najboljim što svet kafe može da ponudi, kada je reč o kreativnosti uvek smo korak ispred. Svaki od naših objekata posebno je uređen i u potpunosti podređen uživanju u omiljenoj vrsti kafe, uz osećaj da sedite u sopstvenoj dnevnoj sobi.

Tako se naš odnos sa gostima, ma gde otvorili vrata, ne razlikuje mnogo od komšijskog – onog iskrenog, pravog i potpuno spontanog.

Dorćol

Žorža Klemansoa 10,
11 000 Beograd

Novi Beograd

A Blok, Uroša Martinovića 15,
11 000 Beograd

Magazin 1907

Kralja Petra 16,
11 000 Beograd

Studentski Trg

Zmaja od Noćaja 13,
11 000 Beograd

Banovo Brdo

Požeška 128 C,
11 000 Beograd

Novi Sad

Lovćenska 9,
21 000 Novi Sad

Vračar

Koče Kapetana 32,
11 000 Beograd

Aerodrom Nikola Tesla

Gejt A
11 000 Beograd

Aerodrom Nikola Tesla

Gejt C
11 000 Beograd

 

Čubura

Makenzijeva 81
11 000 Beograd

Fontana

Pariske komune 13
11 000 Novi Beograd

Dvorana

Trg Nikole Pašića bb
11 000 Beograd

WEST 65

Omladinskih brigada 86z,
11000 Novi Beograd

Porto Montenegro

Zgrada Ksenija, Obala bb
85 320 Tivat

Niš

Kazandžijsko sokače, Nikole Pašića 45,
18000 Niš