blog

Za ozbiljne igrače!

27.05.2021

Čuveni švedski Sjostrand aparati za kafu konačno dostupni u Srbiji!

Više ne moraš da zamišljaš kako bi izgledalo tvoje idealno jutro. Umesto tebe, obišli smo gotovo čitavu planetu i pronašli nešto mnogo više od aparata za kafu. Aparat koji upravo gledaš kreiran je od nerđajućeg čelika i u potpunosti je razgradiv. Osim toga, njegov moderni dizajn je upravo ono što je falilo da upotpuni prostor u tvojoj kuhinji. Zajedno sa toplom vodom odgovarajuće temperature, svi ukusi i arome kafe kreiraju savršen balans, a tvoja kafa je spremna u samo tri jednostavna koraka.

 

Hm… kapućino, late ili topla čokolada?
Kapućino, late ili topla čokolada – Milk Frother kreira sve! Sa svojom pametnom tehnologijom kreira penu baš po vašoj želji, a uz pomoć njega za tili čas postajete barista u vašem domu.

Najbolje radim kada sam pod pritiskom
French Press vam omogućava da ručno pripremite kafu za još intenzivniji doživljaj ukusa. Kreirana od nerđajućeg čelika sa vanvremenskom dizajnom, ona nije samo funksionalna već i estetski veoma primamljiva. Telo prese ima dvostruki zid koji održava optimalnu temperaturu, koja pruža izuzetnu filtraciju, a veoma je laka za održavanje.