blog

Osveženje u centru vrelog Beograda

19.06.2019

Na užarenim ulicama starog grada, u samom centru Beograda, Kafeterija Magazin 1907 pravi je biser osveženja.

Građevina iz 1907. godine, svojim masivnim zidovima sagrađenim u doba secesije, kao i upotrebom stakla, gvožđa i betona koji se prepliću u okviru nesvakidašnjeg enterijera, čak i u najvrelijim letnjim danima, čuva prijatnu temperaturu od 20 stepeni Celzijusa.

 

Tako, na više od 900 kvadrata najveće Kafeterije u ovom delu Evrope, u Kralja Petra 16, možete da zastanete kako biste predahnuli od užurbane gradske gužve i našli svoj kutak za osveženje uživajući u dobro poznatim napicima od najfinije kafe, dopremljene iz više od 10 zemalja sveta.

Pored redovne ponude ekskluzivnih vrsta kafe i izuzetne gastronomske ponude, ne propustite priliku da probate i razne hladne kafene specijalitete, kao što su ledena kafa, moka, hladni espreso ili Affogato, nešto novo u Kafeterija ponudi. Čokoladne note Latino blenda posebno su istaknute kuglom najfinijeg sladoleda od vanile, što ovaj nesvakidašnji napitak, Affogato, čini kremastim, blago slatkim u osvežavajućim, a u isto vreme pruža jedinstveno dezertno iskustvo.

Kafeterija Magazin 1907 otvara svoja vrata svojim sugrađanima svakog dana od 8h i leti predstavlja pravo mesto za beg od vrućine u srcu Beograda.

 

Podelite ovo:

Kafeterija - Osveženje u centru vrelog Beograda