Kafeterijica

Kafeterijica

U ulici Kralja Petra 16 u srcu Beograda, na poslednjem spratu najveće kafeterije u regionu, Kafeterije Magazin 1907, nalazi se ušuškana oaza za naše najmlađe goste.

Kafeterijica raspolaže sa 200 kvadratnih metara specijalno osmišljenog zabavnog prostora, spremnog da primi do 40 mališana uzrasta do 6 godina.

U sklopu Kafeterijice nalazi se i poseban kutak za roditelje, pa tako, dok se vaša dečica igraju, vi možete bezbrižno da uživate u različitim ukusima kafe kao i kompletnoj ponudi koju Kafeterija nudi, a takođe, toalet u sklopu ovog dela Kafeterije specijalno je prilagođen roditeljima sa decom jer je opremljen i stolom za previjanje beba.

Osim što je mnogim roditeljima Kafeterijica omiljeno mesto za ispijanje kvalitetne kafe jer znaju da su tu i njihova deca srećna i zbrinuta, ova skrivena oaza zabave predstavlja i idealan prostor za proslavu rođendana i zato, ukoliko želite da pošaljete upit za rođendansku zabavu vaših mališana molimo vas da kliknete OVDE i kada ostavite sve potrebne podatke kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.