blog

Kafeterija među najboljim ugostiteljskim objektima Evrope

14.03.2019

Visoko priznanje za najmlađi domaći lanac kafeterija

Kafeterija, najbrže rastući domaći lanac kafeterija u Srbiji i regionu, danas je u Hamburgu dobila visoko priznanje. Naime, specijalan broj čuvenog FoodService Europe & Middle East  magazina, ovu srpsku kompaniju svrstao je među najbolje u Evropi.

 

Na najvećoj Evropskoj konferenciji, najuticajnija imena internacionalnog ugostiteljstva podelila su svoja profesionalna iskustva o faktorima uspeha, rizika, ali i odnosa prema konkurenciji. Međunarodni forum ugostiteljstva u Hamburgu okupio je više od 2.200 ekseparta iz Evrope i sa Bliskog Istoka koji su diskutovali na temu budućih trendova i razvoja uslužne privredne delatnosti, a Kafeterija je imala svoje predstavnike koji su se u razmeni ideja istakli pokazavši inovativnost i jedinstvenost u građenju brenda i razvoju lojalnosti kod potrošača.

Kafeterija posluje već 5 godina na područiju Srbije i regiona i dokazanim kvalitetom i konstantnim inovacijama uvodi novu perspektivu kulture ispijanja kafe kroz uvoz zrna iz više od 10 zemalja širom sveta i kreativnu edukaciju sugrađana o različitim vrstama kafe i načinima pripreme.

 

U svom asortimanu za sada nudi više od 15 jedinstvenih vrsta kafa, među kojima su i veoma retki ukusi, ekskluzivni u ovom delu Evrope, pa tako, gosti Kafeterije na 16 lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Porto Montenegru, a uskoro i u Nišu, svakog jutra mogu da se razbude uz ukuse Indija ili Brazil espresa, da poboljšaju produktivnost uz ukuse Kolumbije, Kenije ili Etiopije, uživaju u specijalno pripremljenim blendovima ili završe dan uz bezkofeinske napitke.

Podelite ovo:

Kafeterija - Kafeterija među najboljim ugostiteljskim objektima Evrope