blog

Do sledeće prve jutarnje

20.03.2020

 

 

Dragi gosti i drage komšije,

Posle tačno 2.240 dana neprestanog druženja i zajedničkog ispijanja kafa, teška srca vas obaveštavamo da će se od subote 21. marta od 18h vrata svih naših Kafeterija u zemlji po prvi put zatvoriti na neko vreme.

U skladu sa novim merama koje je donela Vlada Republike Srbije, svi Kafeterija objekti u zemlji poslednju kafu poslužiće u subotu nešto pre 18h, a onda nam predstoji zajednička i nadamo se ne tako duga, bitka da zajedno pobedimo virus Covid-19 i prevaziđemo sve izazove koji budu stavljeni pred nas u nedeljama koje dolaze.

Pre samo mesec dana slavili smo šest godina postojanja u vašim životima i vašoj svakodnevnici, šest godina radovanja svakoj novoj kafi i novom gostu, koji je za kratko vreme postajao deo naše velike Kafeterija familije. Nadamo se da ćemo isto tako u veoma kratkom periodu ponovo moći da se radujemo prvoj jutarnjoj, brzim dogovorima uz espreso i dugim razgovorima sa prijateljima u udobnosti naših Kafeterija.

Te naizgled male i svakodnevne stvari, za samo nekoliko dana svima nama postale su stvari za kojima žudimo, i zato smo sigurni da će nas biti samo još više kada se vratimo i ponovo zajedno sa vama zablistamo u punom sjaju.

Ovim putem želimo da iskažemo i neizmernu zahvalnost celom našem timu koji broji stotine ljudi, koji su nesebično i bezrezervno u proteklim godinama, mesecima i danima uvek davali sve od sebe da danas bude bolje nego juče i sutra još bolje nego danas, u svakoj od Kafeterija u celom regionu.

Uvereni smo da ćemo iz ove bitke, koju trenutno bije čitava planeta, izaći još jači i pre svega celoviti, sa nekim novim nasmejanim ljudima spremnim da zavole našu kafu i dobro poznatim licima i komšijama spremnim da se ponovo raduju svakom novom jutru sa nama.

Do sledeće prve jutarnje,
Kafeterija tim

Podelite ovo:

Kafeterija - Do sledeće prve jutarnje