blog

Dobar doručak i još bolja kafa – neraskidivi duo za odličan dan

10.10.2019

Početak dana mnogima je nezamisliv bez omiljene šoljice kafe, a zatim i kvalitetno odabranog obroka koji je tu da nam napuni baterije i pripremi nas za sve napore i obaveze koje nam predstoje.

Jutarnji sati rezervisani su isključivo za uživanje u jedinstvenim aromama popularnog kofeinskog napitka, kao i najvažnijem obroku u toku dana.

Doručak, kao početno sakupljanje energije predstavlja još i rutinski momenat konzumacije hranljivih materija, upotpunjen razmenom prvih misli, kako sami sa sobom, tako i u omiljenom društvu. U mnogim kulturama sveta on započinje upravo aromatičnim mirisom tople kafe, hrskavim pecivom ili različitim kombinacijama slanih i slatkih namirnica.

Upravo zato, u raznolikoj ponudi Kafeterijinog menija možete pronaći najfinije odabrane jutarnje specijalitete, koji će zadovoljiti svačiji ukus.


Lagani obroci bogati vlaknima, poput ovsenih kaša, domaće granole ili čia pudinga namenjeni su svima koji vode računa o izbalansiranoj ishrani, dok one sa istančanim ukusom očekuju i proteinski miks poput Benedikt jaja ili sendviči kao što su Croque Madame i Croque Monsieur. A za one u žurbi uvek su tu i već pripremljeni sveži kroasani, slanog ili slatkog ukusa, idealni za kombinovanje uz različite napitke.

Sa više od 10 vrsta kafe iz celog sveta, kao i duplo više načina njene pripreme upotpunićemo vaš početak dana u idealnom ambijentu i sa ljubaznim osobljem, a ono što se ističe kao najprepoznatljivije je koncept dobrog raspoloženja, koje će vam dati «gorivo» za uspešan nastavak dana.

Jer je upravo Kafeterija – Mesto gde jutro počinje!

Podelite ovo:

Kafeterija - Dobar doručak i još bolja kafa – neraskidivi duo za odličan dan