blog

Budući lideri počinju ovde!

18.09.2020

Kao jedan od najbrže rastućih balkanskih lanaca kafe jako nam je bitno da pored kreiranja atmosfere u kojoj su svi zaposleni zadovoljni, stvorimo i prostor za napredak i neprestano razvijanje našeg tima.

Sa ponosom možemo reći da je upravo Kafeterija jedan od najčešćih izbora mlađe populacije za polaznu tačku u profesionalnom razvoju i karijeri, kao i produbljenju znanja o kafi. Svesni toga, sa željom da nagradimo naše zaposlene koji su bitna karika u izgradnji brenda sklopili smo saradnju sa Molèn Creative Academy.

Molen kreativna akademija, kao i Kafeterija, usmerena je na razvijanje kreativnosti svojih studenata u skladu sa globalnim tendencijama u obrazovanju. Bez obzira na to da li je reč o digitalnom marketingu, brand menažmentu, grafičkom i web dizajnu ili dizajnu enterijera, menadžementu ljudskih resursa, MolènCreative Academy, kroz metode prenošenja znanja, nastoji da kod svakog studenta podstakne ono što ga čini jedinstvenim.
Šansa da učestvuju u programu imaju svi zaposleni ovog brenda, bez obzira na to koliko su dugo deo Kafeterija familije. Iskoriti svoju priliku – postani deo tima!

Podelite ovo:

Kafeterija - Budući lideri počinju ovde!